ETKİNLİKLER

KAR PARTİSİ

BİR KIŞ MASALI ...

Devamı

MEVLANA HAFTASI ETKİNLİĞİ

MEVLANA HAFTASI ETKİNLİĞİ

Devamı

C VİTAMİNİ ŞENLİĞİ

C VİTAMİNİ ŞENLİĞİNDE MİNİKLERİMİZ KENDİ MEYVE SULARINI YAPTI

Devamı

POLİS HAFTASI ZİYARETİ

Beyşehir Alaaddin Keykubat Anaokulu ailesi olarak Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Beyşehir Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ettik. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Sayın Hasan Kılıç bizleri çok sıcak karşıladı. Öğrencilerimizle birebir ilgilenerek polislik mesleğini tanıttı. Gönüllü bir öğrencimize makam koltuğunu vererek telsizle anons yaptırdı. Çocuklarımıza meyve suyu ve kek ikram edildi. Ardından bahçede polis memurları, öğrencilerimizi polis araçlarına bindirerek siren çalmalarına müsaade ettiler. Türk Polis Teşkilatı’nın bu yılki ‘’Güvenlik Özgürlüktür’’ sloganının içeriğini yaşatarak çocuklarımıza polisin güven, cesaret ve huzur verdiğini aktardılar. Kocaman yürekli öğrencilerimiz de polisleri ‘Sizi çok sevdik, biz de sizin gibi polis olmak istiyoruz’ sözleriyle alkışlarken onlara duygusal anlar yaşattılar. İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç ve polis memurları öğrencilerimize boyama kitapları hediye ettiler ve bizleri uğurlarken hatıra fotoğrafı çektirme isteğimizi kırmadılar. Bu anlamlı günde ziyaret isteğimizi kabul edip öğrencilerimizle yakından ilgilendikleri için İlçe Emniyet Müdürü Sayın Hasan Kılıç ve ekip arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Devamı

22 MART DÜNYA SU GÜNÜ

    Su! Ey su, senin ne tadın, ne rengin, ne kokun var! Tarife gelmezsin. Seni tadarız ama, gizini çözemeyiz. Sen yaşama gerekli değil,yaşamın ta kendisisin. İçimize, duyularımızla kavranmaz bir haz salarsın.    Çocuklarımıza suyun yaşamımız için ne kadar değerli olduğunu ve su kaynakları azaldığı zaman dünyamız için ne kadar zor yaşam şartları oluşabileceğini anlattık. Bu konuda çizgi film izleme, şarkı söyleme, resim ve boyama yapma gibi etkinliklerle su tasarrufunu kavratmaya çalıştık

Devamı

Minicik yürekler, Şanlı Mehmetçiklerimiz için iş başında

    Minicik yürekler, Şanlı Mehmetçiklerimiz için iş başında...     Ne güzel bir duygudur Alaaddin Keykubat Anaokulu ve Şehit Ömer Halisdemir  Anaokulu Ailesi olarak desteklerini hiç esirgemeyen velilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm personelimiz ile birlikte Dağların Efendilerine hazırlık yapmak ..    Minicik ellerle yapılmış resimler,  yaşlı gözlerle yazılmış Vatan Sevgisini anlatan mektuplar, yüreği sevgi dolu annelerimizin hazırladığı ikramlar ve el emeği göz nuru atkı-bereler;  Yeter ki vatan sağ olsun  diyen dualı diller ile birlikte yerlerine teslim edildi.

Devamı

AKŞEHİR NASRETTİN HOCA ÇOCUK EVLERİNE ZİYARET

        Birlikten kuvvet doğabileceğine bir kez daha inandık.  Alaaddin Keykubat Anaokulu ve Şehit Ömer Halisdemir Anaokulu ailesi olarak düştük yollara... Akşehir Nasrettin Hoca Çocuk Evlerinde yaşayan kardeşlerimiz için hazırladığımız hediyelerimizi ulaştırdık.        Öncelikle bu yolda yanımızda olan Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Musa KONUK'a canı gönülden teşekkür ederiz.        Ayrıca yürekleri kocaman olan çocuklarımıza  paylaşma ve yardımlaşma duygularını öğretirken desteğini hiç esirgemeyen tüm velilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza ve personelimize teşekkürü bir borç biliriz.

Devamı

MİNİK ASTRONOTLAR UZAYDA

Ay Yıldızlar sınıfı aileleri ile birlikte yaptıkları astronot kostümlerini giyerek birer astronot edasında uzay ve gezengenleri öğrendiler.

Devamı