NATURE FROM THE LANGUAGE OF MY MYTHOLOGY

Okulumuz Balköpükleri Sınıfı ve öğretmenleri Selma OĞUL ÖĞÜTLÜ'nün gerçekleştirdiği e-twinning projesi çalışmaları devam ediyor. 

NATURE FROM THE LANGUAGE OF MYTHOLOGY

People living in primitive ages have associated nature with many myths (tales) as a result of their efforts to understand nature and the universe, which cannot yet be explained by science. It was discovered at that time that nature was very important. Besides these, it is the main source of tales, legends and stories. The mythological stories that have survived until today have been enriched with new ideas by the people of the later period, and thus the myths have survived until today.

Are you with us to admire nature, culture and the relationship between the two, from the language of mythology?

İlkel çağlarda yaşayan insanlar, henüz bilim tarafından açıklanamayan doğayı ve evreni anlama çabalarının bir sonucu olarak, doğayı birçok mit (masal) ile ilişkilendirmişlerdir. Doğanın çok önemli olduğu o zamanlar keşfedildi. Bunların yanı sıra masal, efsane ve hikâyelerin de ana kaynağıdır. Günümüze kadar ulaşan mitolojik hikâyeler, sonraki dönem insanları tarafından yeni fikirlerle zenginleştirilerek mitler günümüze kadar gelmiştir.

Dilinden doğaya, kültüre ve ikisi arasındaki ilişkiye hayranlık duymaya var mısınız? mitolojiden mi?


03-05-202303-05-202303-05-202303-05-202303-05-202303-05-2023



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 2  kişi beğendi